The Duke Boutique Hotel

The Duke Boutique hotel is gelegen in het centrum van Den Bosch, zwevend boven DE restaurant straat van Nederland, De Korte Putstraat en aan de voet van Kathedraal De Sint Jan. The Duke heeft 17 kamers die zich onderscheiden in Comfort Rooms 24 m2, Deluxe Rooms 30 m2 en meerdere suites 42 m2- 65 m2. Allen voorzien van Duke size (180 x 210) custom gemaakte boxspring bedden, natuurlijk cosmetica zonder schadelijke stoffen, grote inloopregendouche, apart toilet, Illy espresso machine, Marshall speaker en nog veel meer comfortabele designer items om de gasten de extra beleving te bieden die zij verdienen. 

Een gezond ontbijtje staat 's ochtends voor je klaar, met voornamelijk biologische ingredienten. Ons ontbijt wordt geserveerd in onze Living Room. In het hotel zijn high-class fitness voorzieningen aanwezig, Milon Circle & Technogym apparatuur. Wij verzorgen ook graag meetings voor bedrijven in onze Duke Suite, met panorama uitzicht over de stad, de Korte Putstraat en de Sint Jan Kathedraal. Wij verzorgen met plezier meerdaagse programma's inclusief overnachting. 

Wij verheugen ons op uw mail of telefoontje en verlangen er naar om een verblijf bij ons, eventueel in combinatie met een meeting, diner, of activiteit, op maat en naar wens te verzorgen. Op aanvraag kan er gebruik gemaakt worden van onze Duke stadsfietsen en regelen wij uiteraard uw transfer van en naar andere bestemmingen. Het Duke team bestaat uit locals, wij adviseren graag in restaurants, cultuur en activiteiten. 

Bij groepsaanvragen voor meer dan 17 kamers kunnen we uitwijken naar een van onze andere hotels in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Wij hopen u snel te verwelkomen in ons mooie hotel. 

Arrangementen

Voor de echte stadsbezoeker hebben we arrangementen samengesteld met leuke ondernemers die in ons rijtje van service & kwaliteit passen. Binnen de categorie horeca, retail & cultuur helpen we je graag om je vrije tijd in Den Bosch te plannen naar persoonlijke voorkeuren.

Suite Sundays

Elke zondagavond zijn al onze kamers zeer aangenaam geprijsd. Het perfecte moment om een romantische suite te boeken of om Den Bosch op de leukste manier te ontdekken. De winkels zijn elke zondag geopend. Wist je, dat als je via onze website boekt, je 10% korting krijgt wanneer je twee nachten boekt in het weekend?

Gallery

Neem een kijkje bij The Duke

© The Duke Boutique Hotel. Website: Webbakery

-
-

Why book directly with us?

Welcome snack

Guests who book directly trough our website can enjoy complimentary snacks, fruits, coffee & tea in our living room.

Best rate guaranty

We offer you the best room rate. Found a lower rate somewhere else, within 24 hours? We compensate the difference.

Complimentary upgrade

Only direct bookers are privileged to enjoy a complimentary upgrade when available. We like you to feel special.