The Duke Boutique Hotel

In het kleine gastronomische ’s-Hertogenbosch werd The Duke geboren. Een bijzondere jongeman die uitgroeide tot de meest geliefde stadsambassadeur van deze tijd. The Duke kent alle details en geheimen van de stad ’s-Hertogenbosch, maar weet ook als geen ander zijn verhalen over al het moois dat de wereld te bieden heeft te delen met zijn gasten.

Zijn thuis, The Duke Boutique hotel, is het resultaat van zijn zoektocht naar de meest onvergetelijke belevingen, zijn oog voor de meest kleine details, zijn waardevolle principes wanneer het aankomt op kwaliteit en comfort en zijn aantrekking tot bijzondere mensen en een bewuste, maar alles behalve saaie leefstijl’. Een hoogwaardig hotel, ontworpen voor de ervaren hotelgast, een bijzondere plek voor bijzondere mensen, dat is The Duke Boutique Hotel… 

Arrive feeling good, leave feeling great..

The Duke is te vinden in het hart van ’s-Hertogenbosch, naast de beroemde Sint-Janskathedraal en schuin boven zijn favoriete, bruisende en landelijk bekende restaurantstraat: de Korte Putstraat. Elke hotelkamer is voorzien van grote, ‘Duke brand’ boxsprings, een grote inloopregendouche, apart toilet, een Illy espresso machine, gratis Netflix, een Marshall speaker en nog veel meer favoriete designeritems van The Duke.

The Duke haalt het beste in zijn gasten naar boven en biedt gratis toegang tot de inpandige ultra-luxe Citygym, met de nieuwste Technogym en Milon apparatuur. Voor de ultieme ontspanning kunnen gasten gratis deelnemen aan een innoverende yoga-sessie bij het inpandige CityYoga. ’s Ochtends, na een heerlijke nachtrust, pakt The Duke uit voor zijn gasten en wordt de dag gestart met een voornamelijk biologisch, bewust maar zeer uitgebreid ontbijt in The Living Room. The Duke’s eigen cosmeticalijn bestaat uit ‘echte’ natuurlijke ingrediënten evenals een groot deel van de producten uit de minibar. Overdag ontdekken zijn gasten de stad op de gratis Duke city bikes.

The Duke vertelt graag meer over zijn andere concepten: de luxe stadsappartementen ‘The Duke Boutique Apartments’ en zijn toegankelijke kleine broertje ‘Little Duke Hotel’. The Duke beschikt in totaal over 39 kamers in ’s-Hertogenbosch en kan 93 gasten ontvangen.

Het Duke team bestaat uit locals die de stad op hun duimpje kennen. Hun missie is om de gasten naar huis te laten gaan met een onovertrefbare ervaring en indruk van de stad. Niks is onmogelijk voor The Duke. Hij en het team kunnen niet wachten om jou te mogen ontvangen als zeer gewaardeerde gast!

Arrangementen

Voor de echte stadsbezoeker hebben we arrangementen samengesteld met leuke ondernemers die in ons rijtje van service & kwaliteit passen. Binnen de categorie horeca, retail & cultuur helpen we je graag om je vrije tijd in Den Bosch te plannen naar persoonlijke voorkeuren.

Suite Sundays

Elke zondagavond zijn al onze kamers zeer aangenaam geprijsd. Het perfecte moment om een romantische suite te boeken of om Den Bosch op de leukste manier te ontdekken. De winkels zijn elke zondag geopend. Wist je, dat als je via onze website boekt, je 10% korting krijgt wanneer je twee nachten boekt in het weekend?

Gallery

Neem een kijkje bij The Duke

© The Duke Boutique Hotel. Website: Webbakery

-
-

Why book directly with us?

Welcome snack

Guests who book directly trough our website can enjoy complimentary snacks, fruits, coffee & tea in our living room.

Best rate guaranty

We offer you the best room rate. Found a lower rate somewhere else, within 24 hours? We compensate the difference.

Complimentary upgrade

Only direct bookers are privileged to enjoy a complimentary upgrade when available. We like you to feel special.