Inspirerende vergaderruimte in Den Bosch: The Duke Suite

Vergader zwevend boven Den Bosch met een uitzicht over de skyline en vol zicht op onze Sint Jan Kathedraal en de Korte Putstraat. The Duke Suite, met aparte slaapkamer en badkamer, living room met apart tweede toilet voor gasten, is het paradepaardje van The Duke Boutique Hotel. Deze luxe suite is uitermate geschikt om te boeken als vergaderlocatie voor exclusieve gezelschappen, boardmeetings of voor speciale gelegenheden. Onze suite is als meetinglocatie te boeken voor maximaal 14 personen. 

In deze vergaderruimte zijn alle voorzieningen voor een geslaagde vergadering aanwezig: Illy espresso machine, thee koker met biologosche thee, SMEG koelkast met Bollinger Champagne, extra groot TV scherm dat dient als presentatiedisplay, flipover, lunch service indien gewenst, koude drankjes, fruit en snacks, toilet voorziening etc. Uiteraard maak je tijdens een meeting gebruik van onze high speed WiFi.

Onze vergaderlocatie leent zich ook perfect voor het geven van trainingen of lezingen aan een select gezelschap, het houden van brainstormsessies, private dining of het geven van workshops in Den Bosch.

The Duke Hotel als vergaderlocatie overtreft de verwachtingen van al onze gasten. Door onze centrale locatie, de vele mogelijkheden voor catering tijdens het vergaderen en de hoge kwaliteit koffie en thee is geen enkele andere meetinglocatie in de regio Den Bosch te vergelijken met onze exclusieve ruimte. The Duke Suite is als vergaderlocatie op aanvraag beschikbaar vanaf €299,- per dagdeel en €425 per dag inclusief koffie, thee, fruit, snacks en water met munt en citoen. Wij helpen graag met het organiseren van de perfecte meeting in het hart van Den Bosch. 

Wij maken graag een voorstel voor overnachten en vergaderen op maat. Waneer overnachten niet voor het gehele gezelschap mogelijk is in verband met beschikbaarheid van onze kamers kunnen we uitwijken naar The Duke Boutique Apartments, gelegen in het oude Van Lanschot kantoor. Bel of mail voor het reserveren van onze vergaderruimte The Duke Suite, of voor meer informatie naar BeMyGuest@thedukehotel.nl of 073 369 03 32.

© The Duke Boutique Hotel. Website: Webbakery