wij zorgen ervoor dat u zich thuis voelt

services

 • Gratis high-speed WIFI
 • Unieke ruimtes voor vergaderingen, fotoshoots, conferenties of private dining
 • Luxe ontbijt, gemaakt met voornamelijk biologische ingrediënten
 • Room service
 • Een lift
 • Gratis gebruik van de nieuwste sportfaciliteiten en gratis yogalessen
 • Bergruimte voor bagage
 • Wasservice
 • Conciërgedienst: wij helpen u graag bij het navigeren door de stad, de restaurants en de culturele activiteiten.
 • Gratis koffie, thee, fruit en snacks in onze woonkamer
 • Dagelijkse kranten
 • Print service
 • Taxi transfer
 • Honden zijn toegestaan tegen betaling
 • Semi toegankelijk voor gehandicapte reizigers
 • We zijn een niet-roken hotel

locatie

U vindt The Duke Boutique Hotel in het hart van ‘s-Hertogenbosch. We zijn gevestigd in een prachtig pand in de Kerkstraat, een zeer centrale straat. Direct onder het hotel vindt u de Korte Putstraat – de meest geweldige straat, vol met restaurants. Alle bezienswaardigheden, restaurants, cafés en zelfs een natuurgebied (“het Bossche Broek”) liggen op loopafstand.

Verliefd worden op ‘s-Hertogenbosch, je zou de eerste niet zijn. Leer de stad kennen met een geweldige ervaring. Ons hotel wordt gerund door locals die van de stad houden en ook graag met gasten praten. Laat ons onze favoriete, inspirerende en zelfs geheime plaatsen delen!

de woonkamer

The Duke heet u welkom in zijn woonkamer: het is onze favoriete plek in het hele hotel omdat we hier onze bezoekers ontvangen. Plus: we verwelkomen onze gasten hier ook voor wat Bart’s Beans koffie of biologische Numi thee met een kleine snack. Elke ochtend wordt hier ons heerlijke ontbijt geserveerd – vergezeld van dagbladen. Vergeet niet in de kast te kijken, voor wat inside info over Den Bosch, of om een goed boek te vinden om te lezen. U kunt uw bagage achterlaten als u even de stad in wilt.

Receptie

Gasten kunnen na 15.00 uur inchecken of – tegen een toeslag – vroeg inchecken. Check out is om 12 uur, dus onze gasten hebben alle tijd van de wereld om van hun ontbijt te genieten en de dag goed te beginnen. Het is ook mogelijk om tegen een toeslag een late check-out te boeken.

De Duke Team is elke dag beschikbaar van 7.00 tot 22.00 uur. Tijdens de nacht zijn we telefonisch bereikbaar en er is ook een nachtportier in de buurt.

gym + yoga

Actieve gasten bellen letterlijk uit bed en beginnen hun geavanceerde work-out in de exclusieve overdekte ‘True Health Member Club’. Naast de woonkamer staat deze high-end boutique stijl sportschool en yoga hub bekend als een van de verborgen juweeltjes in de stad.

Hier is het goede nieuws: gasten hebben gratis toegang tot de innovatieve high-tech Milon workout cirkel van 35 minuten, de Technogym apparatuur en een assortiment van verjongende en/of ontspannende yogalessen.

Een snelle en eenvoudige bodyscan wordt uitgevoerd om deel te nemen aan een gepersonaliseerde work-out cirkel waarbij de apparatuur zich automatisch aanpast aan de lengte en kracht van de gast. Trainen tijdens een citytrip was nog nooit zo aantrekkelijk!

wifi

Supersnelle en gratis WIFI, gratis beschikbaar. We wilden echt dat het gemakkelijk toegankelijk zou zijn: zonder toegangscode of login. Wij begrijpen heel goed dat de moderne gast niet meer hoeft in te loggen met een kamernummer en wachtwoord. Wij hebben ook een hekel aan een geforceerde social media login. In The Duke Boutique Hotel kunt u overal gebruik maken van onze High Speed WIFI – zonder dat u verplicht hoeft in te loggen. Geweldig, snel en gemakkelijk!

parkeren

Parkeren kan in een van de twee nabijgelegen, openbare parkeergarages:

Parkeergarage de Wolvenhoek ligt op korte loopafstand van het hotel. De route kruist de Korte Putstraat, dus u kunt alvast een blik werpen op de menukaarten van alle restaurants. Parking Sint Jan is een nieuw gebouwde parkeergarage met grote parkeerplaatsen – en het is ook heel dicht bij het hotel. De route loopt door de prachtige Casinotuin, over het Paradeplein en langs de Sint-Janskathedraal, waarna u The Duke Boutique Hotel vindt.

altijd een goed gevoel

The gym

Actieve gasten kunnen letterlijk uit bed rollen en aan hun geavanceerde work-out beginnen in de exclusieve overdekte ‘True Health Member Club’. Naast de woonkamer staat deze high-end boutique stijl sportschool en yoga hub bekend als een van de verborgen juweeltjes in de stad.

Hier is het goede nieuws: gasten hebben gratis toegang tot de innovatieve high-tech Milon workout cirkel van 35 minuten, de Technogym apparatuur en een assortiment van verjongende en/of ontspannende yogalessen.

Een snelle en eenvoudige bodyscan wordt uitgevoerd om deel te nemen aan een gepersonaliseerde work-out cirkel waarbij de apparatuur zich automatisch aanpast aan de lengte en kracht van de gast. Trainen tijdens een citytrip was nog nooit zo aantrekkelijk!

comfort room

deluxe room

jr suite – balcony

sauna suite

st john suite

the duke suite