TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK: THE DUKE SUITE

meetings

Zwevend boven de historische stad ‘s-Hertogenbosch is The Duke suite onze speakeasy-achtige boardroom en vergaderlocatie voor uw volgende vergadering of evenement. De verheven ambiance van The Duke suite en het heldere panoramische uitzicht op de stad en de kathedraal bieden net dat extra opmerkelijke en gedenkwaardige tintje aan uw volgende teamvergadering, exclusieve zakelijke bijeenkomst of kan net zo goed de kers op de volgende te bespreken deal zijn.

The Duke biedt plaats aan maximaal 10 gasten in de setting van een directievergadering en maximaal 25 gasten in een informelere vieringssetting in The Duke Suite of de Living Room. Tarieven beginnen bij €299,- per sessie inclusief biologische koffie, thee, fruit, snacks en water. De ruimte is volledig uitgerust met alle technische vereisten voor een succesvolle presentatie, biedt twee privétoiletten voor gasten en tal van opties voor champagneservice of extra catering.

WHO CALLS THE SHOTS?

photoshoot(s)

Parijse vibes, een winters-chique decor, een industriële en stedelijke sfeer, funky features, sensuele settings of heldere 360-view hoeken op het dak. Het Duke Hotel is de ideale locatie voor uw volgende campagne. Veel gelijkgestemde merken hebben hun crew laten doen waar ze goed in zijn bij The Duke: Het vastleggen van hun nieuwste collectie meubels, mode, accessoires, cosmetica en lingerie. Van de kleine & creatieve startups tot de grote merken als Bronx, Hunkemöller, My Jewellery, Clarins, Biodermal, The Skin Institue by Zizi, Arper & Tonone.

The Duke houdt zijn decor graag spannend. Het houden van de volgende shoot in de suites, de woonkamer, de gangen en/of het dak begint bij €400, plus gekozen suites inclusief koffie, thee, fruit en snacks voor crews tot 10 personen. The Duke steunt de jonge creatievelingen met een korting van 50% op deze vergoeding voor niet-commerciële initiatieven, kleine lokale shoots & portfolioprojecten.

meetings

FORGET ABOUT ZOOM. DIT IS DE CHIQUE, STEDELIJKE & EXCLUSIEVE HOTSPOT IN DE STAD OM UW VOLGENDE ZAKELIJKE OF PRIVÉBIJEENKOMST TE ORGANISEREN TERWIJL U GENIET VAN HET DROMERIGE PANORAMISCHE UITZICHT OP DE STAD EN DE KATHEDRAAL.

fotoshoot

DE IDEALE FUNKY & OPMERKELIJKE FOTOSHOOT LOCATIE DIE NET ZO UNIEK IS ALS HET IMAGO VAN UW MERK. VERZAMEL DE BESTE CREATIEVELINGEN EN WE LATEN JULLIE HET HUIS VAN DE HERTOG EVEN OVERNEMEN.