aanbiedingen

korting voor
rechtstreekse boekers

Gasten die rechtstreeks via onze website, per e-mail of per telefoon boeken, profiteren altijd van extra voordelen. Directe boekers krijgen een gratis upgrade bij beschikbaarheid en gratis onbeperkte toegang tot biologische thee, koffie, muffins, vers sinaasappelsap en fruit in onze Living Room. Voor directe boekers bieden wij tevens de volgende aanvullende concurrerende kamerprijzen:

Flexibel tarief: -10%

Elk weekend krijgt u 10% korting op de totale kamerprijs als u een extra nacht boekt. Was je van plan om op zaterdagavond naar Den Bosch te gaan? Verwen uzelf en voeg een vrijdag- of zondagavond toe en krijg 10% korting.

Niet-terugbetaalbaar tarief: -10%

We houden net zoveel van zekerheid als jij. Voor boekers die zeker zijn van hun verblijf in ons hotel, bieden wij een speciaal tarief. ‘Non Refundable’, dit betekent dat gratis annuleren na het maken van een boeking niet meer mogelijk is, maar in ruil daarvoor bieden wij u een korting van 10% op de kamerprijs!

suite sundays

Elke zondag bieden wij de beste en extra aantrekkelijke kamerprijzen, met meer dan 35% korting! De perfecte gelegenheid om een van onze suites of een extra nacht in Den Bosch te boeken. Deze korting wordt automatisch verrekend in onze kamerprijzen op zondag.

korte putstraat

EEN OVERNACHTING + DINER, BRUNCH, LUNCH OF EEN DRANKJE

Natuurlijk reserveren we graag de beste tafels voor onze gasten, maar we kunnen ook arrangementen aanbieden die aansluiten bij uw persoonlijke interesses. De Korte Putstraat is de leukste restaurantstraat van Nederland. Eten en drinken duurt tot middernacht. De Korte Putstraat is een smalle straat met veel restaurants die leuke verwarmde terrassen hebben. Hierdoor kunnen gasten tot laat in het jaar buiten eten of drinken. The Duke Boutique Hotel heeft goede relaties met de restaurants in de straat en wij regelen graag een arrangement voor overnachting, diner, lunch of borrel bij de volgende restaurants:

Allerlei, een zeer typische bistro, al tientallen jaren bekend in deze straat.

Restaurant Lux, dit restaurant serveert heerlijke moderne gerechten, de beste Bisque en Scroppino’s.

Zoetelief, onze favoriet voor lunch, High Wine of High Tea. Tijdens het diner heerst er een warme en gezellige sfeer en na het diner is er loungemuziek en cocktails aan de bar.

Voor groepen kunnen we een prachtige ervaring regelen inclusief een verblijf in ons hotel, dineren, ontbijt, brunch of lunch. Bel ons gerust voor een programma op maat. Heb je een ander restaurant in gedachten? Wij kunnen altijd een passend pakket voor u maken.

korte putstraat

culturele pakketten + stadsarrangementen

Voor de liefhebbers van cultuur organiseren wij graag één of meerdere activiteiten tijdens uw verblijf in ons hotel. Wij kunnen zorgen voor diverse museumtickets, een “Binnendieze” boottocht of een bezoek aan de wereldberoemde Sint-Janskathedraal in combinatie met een overnachting. Bel of mail ons voor advies of om uw pakket te boeken.

boek direct bij ons en krijg

welkomst snack

Gasten die rechtstreeks boeken via onze website kunnen genieten van gratis snacks, fruit, koffie & thee in onze woonkamer.

beste prijsgarantie

Wij bieden u de beste kamerprijs. Ergens anders een lager tarief gevonden, binnen 24 uur? We compenseren het verschil.

gratis upgrade

Alleen directe boekers hebben het voorrecht te genieten van een gratis upgrade wanneer deze beschikbaar is. We willen dat je je speciaal voelt.