Kortingen voor directe boekers

Boekers die direct via onze website, per mail of telefonisch boeken profiteren altijd van extra voordelen. Zo krijgen directe boekers als eerste een gratis upgrade wanneer er beschikbaarheid is en mogen ze gratis onbeperkt gebruik maken van biologische thee, Blommers koffie, muffins, verse jus d'orange en fruit in de lobby. 

Voor directe boekers bieden we ook de volgende extra scherpe kamertarieven:

Flex Rate: -10%

Ieder weekend 10% korting op de totale kamerprijs wanneer er een extra nacht wordt geboekt. Zaterdagavond gepland om naar Den Bosch te komen? Boek dan de vrijdag of de zonder erbij en krijg op beide nachten 10% korting.

Non Refundable Rate: -10%

Ook wij houden van zekerheid. Voor boekers die zeker zijn van hun verblijf in ons hotel bieden we een speciaal tarief aan. 'Non Refundable', betekent dat annuleren na het maken van een boeking niet meer mogelijk is. In ruil daarvoor bieden we 10% korting op de kamerprijs!

Suite Sundays!

Elke zondag boek je een kamer met meer dan 35% korting! De ultieme kans om een van onze suites te boeken of een extra dag aan je weekend te plakken. Korting is automatisch verrekend in de kamerprijzen op zondagen. 


Overnachting + diner, brunch, lunch of borrel in de Korte Putstraat

Los van het feit dat we graag de beste tafels voor onze gasten reserveren, kunnen we ook arrangementen op maat aanbieden. De Korte Putstraat is de leukste restaurantstraat van Nederland. Tafelen en borrelen duurt tot middennacht. De Korte Putstraat is een smal straatje met veel terrasverwarming. Hierdoor zitten gasten tot laat in het jaar buiten. The Duke Boutique Hotel heeft goede relaties met de restaurateurs in de straat en wij maken graag arrangementen voor overnachten, dineren, lunchen of borrelen bij de volgende restaurants:

Restaurant Allerlei, een zeer karakteristieke bistro, al tientallen jaren een bekend fenomeen in de straat. 

Restaurant Lux, een Lux(e) restaurant met heerlijke moderne gerechtjes, de beste Bisque en Scroppino's. 

Zoetelief, onze favoriet voor lunch High Wine of High Tea. Bij het diner een warme en gezellige sfeer met aansluitend lounge muziek en cocktails aan de bar. 

Ook voor groepen kunnen wij een mooie totaalbeleving van overnachten, dineren, ontbijt en brunch of lunch aanbieden. Bel ons gerust voor een op maat gemaakt programma. Een ander restaurant op het oog? Dan kunnen wij uiteraard alsnog een arrangement opstellen. 

 


Overnachten & sloepvaren door de Bossche grachten

In een luxe sloep verkennen jullie de Bossche grachten onder het genot van een hapje en drankje en muziek naar keuze. Het perfecte uitje voor een groep van 4 - 12 personen. Ook te combineren met vergaderen in The Duke Suite.

Er is een keuze tussen diverse culinaire gerechtjes zoals luxe lounge hapjes bestaande uit stokbrood belegd met oa paling, brie met walnoot, zalm rouleau, haring, carpaccio. Sushi en sashimi, en/of een luxe worstproeverij of kaasplateau. Voor 22,50 per persoon serveren we een complete  tapasexperience van oa pittige gehaktballetjes, chorizo, ansjovis-spiesjes, spareribs, olijven, pepadews, calamaris, kippenvleugeltjes, meloensalade, salami, garnalen loempia's en warm afgebakken brood met kruidenboter en truffelmayonaise. Kortom, genoeg keuze en mogelijkheden. 

De prijzen voor het sloepvaren gaan vanaf 250 euro voor 1,5 uur varen inclusief tapashapjes voor 4 personen, twee flesjes wijn en chaufontaine. Afhankelijk van de wensen en de grootte van de groep maken wij een aangepaste prijs per kamer voor het sloepvaren. Voor grotere groepen is het mogelijk om twee sloepen tegelijk te laten varen. 

Op de route die door het centrum van de stad gaat wordt oa gevaren langs de historische handelshaven met zijn pittoreske huizen, de grote Wilhelminabrug thv het centraal station, de Buitenhaven, fort de Citadel, de oude ophaalbruggen op de vaart, de schitterende natuur en stuw van het Vughter eiland, het Halve Maan bolwerk, het Stadsstrand, het schitterende Bolwerk St-Jan met terras aan het water, en jachthaven de Waterpoort midden in het centrum. Natuurlijk wordt er onderweg van alles over deze bezienswaardigheden verteld.  

 


Culturele arrangementen & stadsarrangementen

Voor de echte cultuurliefhebbers regelen wij graag een of meerdere activiteiten tijdens een verblijf in ons hotel. Wij kunnen diverse museumtickets, een binnendieze tocht of een bezoek aan de wereldsbekende Sint Jan Kathedraal in combinatie met een overnachting aanbieden. Bel ons gerust voor advies en het boeken van een cultuurarrangement. 


© The Duke Boutique Hotel. Website: Webbakery