Kortingen voor directe boekers

Gasten die via onze website, per e-mail of telefonisch boeken, profiteren altijd van extra voordelen. Directe boekers hebben als eerste het recht op een gratis upgrade wanneer deze beschikbaar is, en zij mogen gratis en onbeperkt genieten van biologische thee, Blommers koffie, muffins, verse jus d'orange en fruit in de lobby.

Voor directe boekers bieden we ook extra scherpe kamertarieven:

Flex Rate: -10%

Ieder weekend 10% korting op de totale kamerprijs wanneer er een extra nacht wordt geboekt. Wil je zaterdagavond bij ons slapen? Boek dan de vrijdag of de zondag erbij - en krijg op beide nachten 10% korting!

Non Refundable Rate: -10%

Wij houden – net als jij waarschijnlijk - van zekerheid. Voor boekers die zeker zijn van hun verblijf in ons hotel bieden we daarom een speciaal tarief aan: 'non refundable'. Dit betekent dat annuleren na het maken van een boeking niet meer mogelijk is. In ruil daarvoor bieden we 10% korting op de kamerprijs!

Suite Sundays!

Elke zondag boek je een kamer met meer dan 35% korting! De ultieme kans om één van onze suites te boeken of om een extra dag aan je weekend te plakken. De korting is automatisch verrekend in de kamerprijzen op zondagen. 


Overnachting + brunch, lunch, borrel of diner in de Korte Putstraat

Wij reserveren graag de beste tafels bij de lekkerste restaurants voor onze gasten. Maar, we kunnen ook een bourgondische arrangement op maat aanbieden in de Korte Putstraat; de leukste restaurantstraat van Nederland. Het is een smal straatje met veel terrasverwarming, en tafelen en borrelen duurt hier (zelfs buiten dus!) tot middennacht. The Duke Boutique Hotel heeft goede relaties met de restaurateurs in de straat en wij regelen graag arrangementen voor u bij de volgende restaurants:

  • Restaurant Allerlei, een zeer karakteristieke bistro, al tientallen jaren een bekend fenomeen in de straat. 
  • Restaurant Lux, een Lux(e) restaurant met heerlijke moderne gerechtjes, de beste bisque en scroppino's. 
  • Zoetelief, onze favoriet voor lunch, high wine of high tea. Zoetelief heeft een warme en gezellige sfeer, en later op de avond kunt u genieten van loungemuziek en cocktails aan de bar. 

Ook voor groepen kunnen wij u een mooie totaalbeleving bieden, in combinatie met een lunch, brunch, borrel of diner. Bel ons gerust voor een op maat gemaakt programma. Een ander restaurant op het oog? Dan kunnen wij hier uiteraard ook een arrangement opstellen. 


Overnachten & sloepvaren door de Bossche grachten

In een luxe sloep verkennen jij en je groep de Bossche grachten onder het genot van een hapje en drankje, met muziek naar keuze. Dit is het perfecte uitje voor een groep van 4-12 personen. Je kunt dit ook combineren met vergaderen in The Duke Suite.

Er is een keuze tussen diverse culinaire gerechtjes en een complete tapasexperience voor €22,50 per persoon. De prijzen voor het sloepvaren zijn vanaf € 250 voor 1,5 uur varen, inclusief tapashapjes voor 4 personen, twee flessen wijn en Chaudfontaine water. Afhankelijk van de wensen en de grootte van de groep maken wij een aangepaste prijs per kamer voor het sloepvaren. Voor grotere groepen is het mogelijk om twee sloepen tegelijk te laten varen. 

De route gaat door het centrum van de stad; langs de historische handelshaven met zijn pittoreske huizen, de grote Wilhelminabrug bij het Centraal Station, de Buitenhaven, Fort de Citadel, de oude ophaalbruggen, de schitterende natuur en stuw van het Vughter eiland, het Halve Maan bolwerk, het Stadsstrand, het schitterende Bolwerk Sint Jan (met terras aan het water), en jachthaven de Waterpoort. Natuurlijk wordt er onderweg toelichting gegeven over alle mooie bezienswaardigheden.  


Culturele arrangementen & stadsarrangementen

Voor de echte cultuurliefhebbers regelen wij graag één of meerdere activiteiten tijdens een verblijf in ons hotel, zoals museumtickets, een tocht door de Binnendieze of een bezoek aan de wereldberoemde Sint Jan Kathedraal. Bel ons gerust voor advies en het boeken van een cultuurarrangement. 


© The Duke Boutique Hotel. Website: Webbakery